סיורים פדגוגיים – מתמטיקה, אנגלית וסיורים למשלימים

כל הסטודנטים שהחלו את לימודיהם במכללה לפני שנת תשפ"ב צריכים להשתתף ב-10 סיורים פדגוגיים (למעט תלמידי חנ"מ / אנגלית/ מתמטיקה)

• תלמידי חנ"מ צריכים להשתתף רק ב- 5 סיורים פדגוגיים בנוסף לכך בקורס מבוא לחנ"מ וסיורים.
  • תלמידי מתמטיקה צריכים להשתתף בחמישה סיורים של החוג למתמטיקה בנוסף ל 5 סיורים פדגוגיים נוספים
  • תלמידי אנגלית צריכים להשתתף בחמישה סיורים של החוג לאנגלית בנוסף ל-5 סיורים פדגוגים נוספים
  • חובת השתתפות בסיור ביד ושם בקמפוס הגברים.

כל הסטודנטים הרשומים למכללה החל משנה תשפ"ב  (למעט בחוגים אנגלית מתמטיקה) צריכים להשתתף במהלך לימודיהם בקורס קהילות בית הספר, הכולל שלושה סיורים בני כשבע שעות ועוד ארבעה מפגשי זום בני 80 דקות.

• תלמידי חנ"מ צריכים להשתתף בנוסף לכך בקורס מבוא לחנ"מ וסיורים.
  • תלמידי מתמטיקה צריכים להשתתף בחמישה סיורים של החוג למתמטיקה.
  • תלמידי אנגלית צריכים להשתתף בחמישה סיורים של החוג לאנגלית.
  • חובת השתתפות בסיור ביד ושם בקמפוס הגברים.
  • כל הסטודנטים ישתתפו בארבעה סיורי ערב קצרים (בזום)- שניים בשנה ב ושניים בשנה ג.

ההרשמה לסיורים החוגיים ולסיור המסכם היא עצמאית- דרך הפורטל האישי של כל תלמיד.  יש להגיש דו"ח מפורט על כל סיור.

1. חובה להירשם לסיור דרך פורטל הסטודנט.
  2. לא ניתן להשתתף בסיור פדגוגי המתקיים באותו מקום יותר מפעם אחת (לדוגמא: מוזיאון ישראל, ספריה לאומית, יד ושם וכו').
  3. אין להביא תינוקות לסיורים.
  4. במידה ונרשמת ולא הגעת לסיור – תחויב בקנס בסך 100 ש"ח.
  5. לא ניתן לבטל סיורים דרך פורטל הסטודנט. ביטול יש לשלוח למייל: שני (אלון שבות) – hitnasut@herzog.ac.il  או לריקי (מגדל עוז) – hachsharamo@herzog.ac.il
  6. השלמת סיורים פדגוגיים מעבר לשנה שלאחר סיום ההכשרה, כרוכה בתשלום נוסף של 100 ₪ לכל סיור.

דוחות סיור

חובה להגיש דוח סיור לאחר כל סיור (עד שבועיים ממועד הסיור). הגשת הדוח מתבצעת דרך המודל.

בכל שאלה או ביטול ניתן לפנות למזכירות ההתנסות הקלינית

ריקי גרינווד (קמפוס מגדל עוז) – hachsharamo@herzog.ac.il