שכר לימוד – תואר ראשון

גובה שכר הלימוד שווה לגובה שכר לימוד אוניברסיטאי לכל שנת לימודים. שכר הלימוד צמוד למדד. 11,296 ₪ נכון לשנה"ל תשפ"ד.

ניתן לפצל שנת לימודים לשנתיים רצופות ללא תוספת תשלום על פי בקשה בכתב ובאישור המכללה.

אגרת ספרייה, אגרת שמירה, הסעות וארוחות יחויבו בכל שנה. כל פיצול אחר יחויב בתשלום נוסף לפי ש"ש (550 ₪ עבור כל 1 ש"ש נכון לשנה"ל תשפ"ד).

קורסים עודפים

בכל שנה ניתן ללמוד קורס נוסף, מעבר לחובות הלימודיים, ללא תוספת תשלום.

הלומדים קורסים או המשתתפים בסיורים מעבר לכך – יחויבו ב־490 ₪ לשיעור וב־150 ₪ ליום סיור.

הכרה בקורסי מכללת הרצוג מן העבר

ניתן לזכות תלמיד בתשלום – כגון מי ששילם על קורסים בודדים (למשל תלמיד שלא מן המניין) ואחר כך עבר ללימודים סדירים בתשלום מלא – אלא שהזיכוי הכספי על קורסים קודמים יינתן רק על קורסים שנלמדו בשנה הסמוכה לשנת הלימודים.

דמי הרשמה: 400 ₪

ארוחות

המכללה מציעה ארוחות צוהריים חמות לכל השנה ב־500 ₪ ליום בשבוע.

תשלום זה אינו תשלום חובה.

שירותי ספרייה והוראה ממוחשבת: 50 ₪ לכל שנת לימודים.

אגרת אגודת סטודנטים ארצית: 10 ₪ לכל שנת לימודים.

כרטיס סטודנט

כרטיס סטודנט של המכללה: 40 ₪.
חידוש כרטיס משנה קודמת: 10 ₪.
הזמנת כרטיס סטודנט – באתר המכללה. לא יופק כרטיס לחייבים בשכר לימוד.

הסעות

דמי נסיעה במחיר מסובסד, בהתאם למסלול נסיעה. למידע נוסף לחצו כאן.

קנסות

א. היעדרות מקורס מרוכז ללא הודעה מראש – 200 ₪

ב. היעדרות ממבחן מועד ב’ – 100 ₪

ג. היעדרות ממבחן מועד ג’ – 200 ₪

ד. היעדרות מסיור ללא הודעה מראש – 100 ₪

ה. קנסות על איחורים מסוגים שונים ראו במידעון / תקנון מבחנים ועבודות

תשלום מראש

תלמיד ששילם את מלוא שכר הלימוד מראש, עד 15 בנובמבר בשנה האקדמית (מעל 1000 ₪) יזכה בהנחה של 2%.

העברה לחשבון המכללה

ניתן להפקיד לחשבון המכללה:

בנק: 20 (מזרחי טפחות)
סניף: 454
מספר חשבון: 201322
המוטב: מכללת הרצוג

ולשלוח בדוא"ל אישור הפקדה (אפשר גם צילום מסך) לכתובת ronitm@herzog.ac.il לשם זיהוי ההפקדה. ההפקדה תירשם בחשבון שכר הלימוד רק לאחר הודעת התלמיד.

תשלום מפיקדון חיילים משוחררים

ניתן לנצל את כספי הפיקדון מקרן חיילים משוחררים לצורך תשלום שכר הלימוד ותשלומים נלווים. לשם כך יש לשלוח בקשה בדוא"ל למזכירות המכללה, לכתובת ronitm@herzog.ac.il, ויישלח לתלמיד שובר לתשלום מהפיקדון. הנחיות מפורטות לביצוע התשלום ישלחו עם השובר.

אם הפיקדון אינו מכסה את כל שכר הלימוד, יש לברר מראש בקרן חיילים משוחררים מה גובה הסכום בפיקדון העומד לרשות התלמיד ולהודיע למזכירות המכללה.

תשלום בהוראת קבע בנקאית

פריסת תשלום שכר הלימוד לעשרה תשלומים חודשיים, החל מחודש אוקטובר של השנה האקדמית.

כדי לשלם בדרך זו:

יש לחתום בחשבון הבנק באינטרנט על "הקמת הרשאה לחיוב חשבון" עבור מכללת הרצוג, קוד מוסד 56200, ולשלוח את האישור שקיבלת בדוא"ל למזכירות המכללה, לכתובת ronitm@herzog.ac.il.

נא לא להגביל את גובה התשלום או את התאריך בחודש באתר הבנק. זה ייעשה מולנו.

אם שילמת בהוראת קבע בשנת הלימודים הקודמת, הוראת הקבע תמשיך לפעול אלא אם תישלח למכללה הנחיה אחרת.

לתשומת ליבך! לא ניתן לקבל קבלה מראש על תשלומים בהוראת קבע, אלא קבלה נפרדת לכל תשלום לאחר קבלתו.

תשלום בהוראת קבע באשראי

פריסת תשלום לעשרה תשלומים חודשיים, החל מחודש אוקטובר של השנה האקדמית.

יש לשלוח פרטי האשראי לדוא"ל של רכזת שכר הלימוד: מספר כרטיס, תוקף ו־3 ספרות בגב הכרטיס.

הסכום ייגבה פעם בחודש, ותישלח בעדו קבלה פעם בחודש.

יתרון של שיטת תשלומים זו: היא אינה תופסת את מסגרת האשראי מראש לכל התשלומים.

תשלום באשראי

ניתן לשלם באשראי דרך 'מידע אישי' באתר המכללה. ניתן לפרוס את תשלום שכר הלימוד, בהתאם לגובה החוב, עד לעשרה תשלומים, שיסתיימו לכל המאוחר בספטמבר של פתיחת השנה האקדמית.

לתשומת ליבך: הסכום תופס את מסגרת האשראי שלך! אחריותך לוודא שהדבר אפשרי בהגדרות חשבון האשראי שלך.

תשלום בצ'קים

ניתן לפרוס את תשלום שכר הלימוד לתשלומים חודשיים מחודש אוקטובר של פתיחת השנה האקדמית. מספר התשלומים ייקבע לפי גובה שכר הלימוד. יש לשלוח את הצ'קים (לפקודת מכללת הרצוג) או להביאם ידנית למשרד המכללה.

הסדר פריסת תשלומים בעזרת קרן שכ"ל

קרן שכ"ל, אשר פועלת עתה בשיתוף פעולה עם בנק מרכנתיל דיסקונט או עם בנק פפר, מעניקה הלוואות לסטודנטים לעזרה במימון שכר הלימוד.

סכום ההלוואה הוא עד 20,000 ₪ לשנה, בפריסה של עד 60 תשלומים.

סכום ההלוואה יועבר ישירות למכללה לתשלום שכר הלימוד.

העברת סכום ההלוואה לחשבון המכללה עד 15.11 של השנה האקדמית תזכה את התלמיד ב־2% הנחת תשלום מראש.

הסדר התשלומים ייערך מול קרן שכ"ל, אשר תפנה אותך אל הבנק, ולא מול מכללת הרצוג. ההתקשרות בעניין ההלוואה, תנאי ההלוואה וההחזר היא בינך לבין הבנק, בלא מעורבות של המכללה.

יתרונות להלוואה זו:

אין צורך להעביר את חשבון הבנק העובר ושב שלך לבנק שנותן את ההלוואה.

אין דמי ניהול ואין  עמלות. כולל אם במקרה של פירעון מוקדם של ההלוואה.

אין צורך בערבים או בתלושי שכר, אלא רק בהתנהלות בנקאית תקינה.

התנהלות נוחה וידידותית. ליווי של קרן שכ"ל לכל לווה בכל שלבי התהליך.

יש להגיש את הבקשה בממשק אינטרנטי. אין דרך נוספת להגשת בקשה.

לבירורים ניתן לפנות למספר הטלפון: 03-9635856

את כל המידע תיתן קרן שכ"ל בעקבות פנייה אליה. אין לפנות בשאלות בנושא זה למכללה.